Съдържание  |     СПОНСОРИ     

2012 Края на Света

Апокалипсис, катастрофа, религии, учени, Календара на Маите, Слънчеви Бури, Астроном, Земна Активност, Магнитно Поле, земетресение, 2012, 21.12.2012, слънчеви изригвания, Супер Вулкан

Според различни религии, вярвания и учени края на света, такъв какъвто го познаваме наближава. Как точно ще се случи това, никой не може да каже категорично. Също така доста се спекулира и с времето, когато ще настъпи края на света.

1. Календара на Маите
Маите са изчезнала древна централно-американска цивилизация. От проучването на тяхното минало знаем, че са имали много точен календар. Техните изчисления за продължителността на годината се различават само с 34 секунди от днешните изчисления. Според техният календар, края на света ще настъпи на 21 Декември 2012г, когато ще се случи уникално астрономическо явление, случващо се веднъж на няколко десетки хиляди години.

2. Слънчеви Бури
Астрономи, експерти по Слънцето наблюдавайки го са направили потресаващо откритие: Нашето слънце е в момент на силна слънчева активност. Изходящата енергия на Слънцето, както повечето неща в природата е циклична, и би трябвало да е в средата на период на относителна стабилност. Но поредица от слънчеви изригвания бомбардират земята с толкова много радиационна енергия, че съсипват слънчевите панели на сателитите. Тази активност нараства, и се очаква нейният пик да е през 2012 г., с голяма вероятност лъченията да имат пагубно влияние върху живота на Земята.

3. Силна Земна Активност
Напоследък земната активност нараства постоянно. Случват се все по-често опустошителни земетресения, пораждащи смъртоносни Цунами вълни. Много спящи вулкани започват да се събуждат от вековният си сън. Някои учени предвиждат скорошен глобален катаклизъм, при който избухването на Супер Вулкан е много вероятно. Учените предполагат че този вулкан ще е Йелоустоун в С.А.Щ. , при който се наблюдават признаци на покачване на напрежението. Предрича се също така в резултата на силната земна активност дори изплуването на част от земята под Тихият Океан и оформянето на нов континент. За сметка на това някои части от днешната суша ще се озоват под водата.

4. Земното Магнитно Поле
Всички знаем, че Земята е обкръжена от магнитно поле, което ни предпазва от космическата радиация и най-вече от Слънчевото Лъчение. Това което може би не знаете, е че магнитните полюси на това поле се е случвало да се разменят. Учените наблюдават в последните години отслабване на магнитното поле, и движение на полюсите с около 20-30км на година, много по бързо от когато и да е било. Това може да означава, че промяната на полюсите може да стане скоро. По време на самата размяна, магнитното поле се изключва, и тогава Земята ще бъде подложена на смъртоносни лъчения, докато магнитното поле не се включи. Никой не може да определи периода на отсъствие на магнитното поле. Колкото по дълъг е той, толкова по-малък шанс ще има за оцеляване.

5. Религиите
Ако не е достатъчно да ви впечатлят изказванията на някои учени, то някои изследователи на религии ще довършат апокалиптичната картина. Интерпретации на Библията казват, че Армагедон – битката между добро и зло, ще се случи през 2012г. Подобни пасажи могат да се намерят в китайската книга на промените, също и в индуистките учения. Всъщност почти всяка една религия съдържа описания на апокалиптични картини, свързани с края на света.
Остава само очакваме да видим, дали всички тези предсказания ще се случат, или е поредната измама с неясна цел.

Първия Български Бутон за споделяне

 • Астрология

 • → Седмичен хороскоп
  » От VangaKazva » От Filibe.com » От Mistichno.com » От Portal.bg
  → Месечен хороскоп
  » VangaKazva » Бизнес хороскоп » Astro хороскоп » Kazanlak.com
  » Московска     
  → Годишен хороскоп
  » VangaKazva » i-Маргарита    

  начало  21.12.2012
  Мода
  Зодиак
  MagicSpace
  Sicrets
  Хороскопи
  Астрология
  Мистично
  Ритуали
  Сънища
  Любов
  Гадания


  Любовни
  късметчета

  Каква е вашата любовна изненада

  Любовно предсказание за деня

  Смешни снимки от България
  Анджелина Джоли
  Дънкова чанта
  Home(Дом)филм
  Татуировки

  Последователи

  Автомобили нов внос на Лизинг