Съдържание  |     СПОНСОРИ     

Намериха ван откраднат преди 35 години

Фолксваген ван откраднат преди 35 години, произведен 1965г

Ван Фолксваген откраднат преди 35 години в щата Вашингтон е бил открит в контейнер за доставки в пристанището на Лос Анджелис / Лонг Бийч.

Митнически агенти намерили ван, който е произведен 1965 г. на 19 октомври т.г. в контейнер за доставки, който трябвало да отпътува за Холандия. Те проверили идентификационния номер на превозното средство и открили, че е то е обявено за откраднато през 1974г. от град Спокейн, щата Вашингтон, когато там се е провеждал международен панаир.

Властите още не са в състояние да открият кой е първоначалният собственик.
Фирма за рециклиране на автомобили в Аризона е настоящия собственик на фолксвагена, като са смятали да го изнесат и продадат в чужбина каза Michael Maleta следовател в Калифорния Highway Patrol. Maleta каза, че собствениците на въпросната фирма са заподозряни в съучасничество, но на този етап отказва да съобщи името на фирмата.

Микробуса засега е законна собственост на Ко Allstate Insurance, който е изплатил обезщетение на оригиналния собственик още през 1974. The Highway Patrol са върнали колата на Allstate.

Maleta каза, че микробуса е бил рециклиран и възстановен в оригиналния си вид, и в момента се оценява на около 28 хил. долара.

Megan Brunet говорител на застрахователната компания Allstate Insurance, каза, че компанията търси в архивите си старите записи и застрахователната полица.

"Опитваме се да намерим хартиен носител от преди 35 години, което със сигурност ще бъде доста трудно. Искаме да си възстановим документалната собственост върху вана първо, и после ще го обявим за продажба на търг", каза също Megan Brunet.

Източник: The Spokesman-Review, http://www.spokesman.com

Първия Български Бутон за споделяне

 • Астрология

 • → Седмичен хороскоп
  » От VangaKazva » От Filibe.com » От Mistichno.com » От Portal.bg
  → Месечен хороскоп
  » VangaKazva » Бизнес хороскоп » Astro хороскоп » Kazanlak.com
  » Московска     
  → Годишен хороскоп
  » VangaKazva » i-Маргарита    

  начало  21.12.2012
  Мода
  Зодиак
  MagicSpace
  Sicrets
  Хороскопи
  Астрология
  Мистично
  Ритуали
  Сънища
  Любов
  Гадания


  Любовни
  късметчета

  Каква е вашата любовна изненада

  Любовно предсказание за деня

  Смешни снимки от България
  Анджелина Джоли
  Дънкова чанта
  Home(Дом)филм
  Татуировки

  Последователи

  Автомобили нов внос на Лизинг